Elokuun työpajat Rikalanmäellä

Tervetuloa mukaan soittamaan ja laulamaan OAS-työpajoihin Halikon Rikalanmäelle!

Osoite:
Rikalantie 74, 24800 Salo

Aikataulu:
ke 4.8. klo 16-17.30
to 5.8. klo 14-15.30
pe 6.8. klo 14-15.30

Osallistumismaksu on vapaaehtoinen. Varaa paikka ilmoittautumalla ennakkoon TÄÄLLÄ!

Työpajoissa keskitytään yhdessä soittamisen ja laulamisen iloon, eikä vaatimuksia osallistumiselle ole. Kaikkiin kappaleisiin pääsee mukaan niin soittaen kuin laulaen. Materiaalit saa paikan päällä ja kappaleisiin tutustutaan rauhassa ryhmän tarpeiden mukaisesti. Ota oma soitin mukaan tai osallistu laulaen!

Pajoja ohjaavat halikkolainen SaloJazzinkin kautta tuttu kitaristi Juha Keskinen ja niin ikään halikkolainen viulisti-tuottaja Laura Kuisma. Työpajat pidetään juuri valmistuneen Paja-Rikalan tiloissa.

Työpajoissa on luvassa sekä uusia että jo tutumpia kappaleita Orivesi All Stars -orkesterin ohjelmistosta. Kaikkiin kappaleisiin pääsee mukaan niin soittaen kuin laulaen. Materiaalit saa paikan päällä ja kappaleisiin tutustutaan rauhassa ryhmän tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena on yhteissoitosta ja -laulusta nauttiminen. Oman soittimen voi ottaa mukaan. Työpajoissa on vapaaehtoinen osallistumismaksu.

OAS eli Orivesi All Stars on kenelle tahansa soittamisen perustaidot omaavalle avoin pelimannikollektiivi, joka on perustettu musiikillisen ilon löytämisen, oppimisen, kokemisen ja jakamisen edistämiseksi. Ikähaitari OASissa on n.8-85 vuoden välillä, maantieteellinen kattavuus on jo vähintäänkin akselilla Saksa-Oulu-USA ja ryhmässä ei tehdä eroa, oletko amatööri-, harrastaja- vai ammattisoittaja. Ainoa päämäärä on, että harjoitetaan mukavaa ja mielekästä musisointia yhdessä, hyvässä hengessä ja annetaan sen näkyä ja kuulua!