Ajankohtaista

Uudet nettisivumme ovat nyt auki ja siirrymme sinne pikkuhiljaa kokonaan! Uusi osoite on www.orivesiallstars.net!

KLIKKAA TÄSTÄ UUSILLE NETTISVUILLE!

Uusilta sivuilta löydät saman tien kevään 2023 aikatauluja, Turun kurssin ja keikan ilmoittautuminen onkin jo auki ja lisää tulossa! Myös Murikan uudet biisit mm. Vepsän poloneesi, Vepsän valssi ja Kalopati löytyvät jo uudelta puolelta. Myös jäsenmaksujen 2023 ohjeet on päivitetty ja uuden hallituksen kokoonpano nähtävillä jäsenyys-sivulla. Videolinkkejä biisikohtaisesti vielä puuttuu, mutta pikkuhiljaa nekin saadaan samoille sivuille. Kehitettävää ja korjattavaa varmasti löytyy, yhteystiedoista löydät lomakkeen, jota kautta voit antaa palautetta!

KLIKKAA TÄSTÄ UUSILLE NETTISVUILLE!

 

Tule mukaan OASiin Kaustisen pelimanniklinikoilla!

OAS on kaikille avoin pelimannikollektiivi, johon voi liittyä mukaan milloin tahansa – ilmoittaudu mukaan viikonloppukursseille, piipahda Kaustisen pelimanniklinikoilla tai tule vaikka suoraan keikalle! Voit myös halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, jolloin saat mm. alennnusta kurssimaksuista. Nuotit ja muuta treenimateriaalia löytyy täältä nettisivuiltamme valtava määrä – siitä vaan soittamaan 🙂

Kaustisen festivaaleillla OAS järjestää kaikille avoimia pelimanniklinikoita, joissa tutustutaan OAS-ohjelmistoon ja soitetaan mm. lauantain keikan kappaleita. OAS-klinikat ovat vapaamuotoisia, rentoja tilaisuuksia, joissa pääpaino on yhdessä soittamisessa ja ilonpidossa musiikin parissa, eli juuri siinä mistä koko toiminnassa on kyse!

Kaikille avoimet OAS-pelimanniklinikat Kaustisen festivaaleilla:
ke 13.7. klo 15.30-17 Wiljami
to 14.7. klo 16.30-18 Maunon makasiini
pe 15.7. klo 15.30-17 Maunon makasiini

Pelimanniklinikoilla soitetaan mm. lauantain keikkasetin kappaleita. Esimerkiksi näistä voit aloittaa tutustumisen jo etukäteen jos haluat: