TULEVIA OAS:N TAPAHTUMIA!

 

Tällä toimintakaudella kurssit pyörivät melko pitkälti tanssin riemuvuoden (http://www.tanssinriemu.fi/) ohjelmiston ympärillä: luvassa on uusia hienoja sovituksia orkesterillemme. Kaikille kursseille ei tarvitse ehtiä, mutta jos suunnittelette Tampereen juhlaan osallistumista, olisi hyvä käydä ainakin yhdellä viikonloppukurssilla soittelemassa uutta ohjelmistoa.
Oulun kurssi lähestyy.
Kurssilla harjoitellaan Tanssin riemuvuoden kunniaksi valmistuneita uusia kappaleita, jotka jäävät tulevaisuudessakin osaksi OASin ohjelmistoa. Mukaan kannattaa siis tulla, vaikka ei Tampereen keikalle lähtisikään. Myös Haapaveden keikalle tulevat ja Kaustiselle ilmoittautuneet ovat tervetulleita uusia biisejä treenaamaan. Ilmoittautumiset huhtikuun loppuun mennessä – tai vaikka heti :-).
Kurssilauantaina soitamme Tubassa riemukkaat jamit, jonne ouluseudun kansantanssijat ovat luvanneet kerääntyä sankoin joukoin.
Tervetuloa!

OAS-kurssi Vantaalla 21.-22.5.2016

Kurssilla harjoitellaan pääasiassa Tampereen Riemuvuoden ohjelmistoa Antin johdolla. Kurssi pidetään Viertolan koululla, os. Liljatie 2, 01300 Vantaa lauantaina 21.5.2016 klo 10-17 ja sunnuntaina 22.5.2016 klo 10-17. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4.2016. Kurssin hinta on OAS-yhdistyksen jäsenille 30 euroa ja muille 50 euroa. Kurssimaksu maksetaan kurssin alussa KÄTEISELLÄ! Lisätiedot kurssista ja ilmoittautumisesta: Maarit Aarvala 040-5161101 tai maarit@aarvala.fiMuista tulostaa kaikki nuotit etukäteen! Lisätiedot OAS:n kotisivulla. Ilmoittaudu täällä: http://goo.gl/forms/e5P8g7aaAA

Tervetuloa kurssille!

 

Tampere 10.-11.6.2016
Harjoitukset ja tanssin riemuvuoden esiintyminen Pispalan Sottiisissa.
Haapavesi Folk 1.7.2016
Kaustisen festivaali 11.-17.7.2016
Esiintymisiä.
Korrö festivalen 25.-31.7.2016
Korrössä meillä on keikka. Korröläiset mainostavat jo Suomen suurimman pelimmanniorkesterin esiintymistä. Teemme tässä syksyn ja talven aikana apuraha-anomuksia, kyselemme ennakko-ilmoittautumisia ja järjestelemme bussikuljetuksia.
Maarit Saarenkunnas

Comments are closed.

Post Navigation