OAS soittoviikonloppu Tampereella 24.-26.4.2015

Orivesi All Stars järjestää soittoviikonlopun Tampereella 24.-26.4.2015. Majoitusta emme tällä kertaa järjestä, vaan jokainen osallistuja järjestää majoituksensa itse. Soittopaikka ilmoitetaan lähempänä kurssia. Opettajina toimivat ainakin Antti ja Alakotilan Timo.

Aikataulu on seuraava. Perjantaina soitamme klo 18-21, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina 10-15. Pidämme yhden pidemmän lounastauon lauantaina ja sunnuntaina. Pienempiä taukoja pidämme tarvittaessa.Kurssin hinta on 100 euroa. Jos samasta perheestä osallistuu kurssille useampi pelimanni, toisen kurssi maksaa 75 euroa ja kolmannen 50 euroa. Mikäli osallistujia tulee sankoin joukoin, hintaa tarkistetaan alas päin.
 Soittelemme Pispalan Sottiisin tiloissa osoitteessa:
Monitoimitalo 13
Satakunnankatu 13
(Sisäänkäynti Pellavatehtaankadun puolelta).
Lisätietoja osoitteesta orivesiallstars@gmail.com tai puhelimitse Maaritilta (040-5798227) ja Antilta (0405383935).
Ilmoittautumislinkki TÄSSÄ
Tänä keväänä ja kesänä OAS on mukana myös seuraavissa tapahtumissa:
Haapaveden folk-kurssi: kannattaa ilmoittautua huhtikuun aikana kun hinta on edullisempi.
Kaustisen festivaalit: vuoden yhtyeelle riittää keikkaa ja järjestämme workshoppeja pitkin viikkoa.

Comments are closed.

Post Navigation