Tule mukaan OASiin Kaustisen pelimanniklinikoilla!

OAS on kaikille avoin pelimannikollektiivi, johon voi liittyä mukaan milloin tahansa – ilmoittaudu mukaan viikonloppukursseille, piipahda Kaustisen pelimanniklinikoilla tai tule vaikka suoraan keikalle! Voit myös halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, jolloin saat mm. alennnusta kurssimaksuista. Nuotit ja muuta treenimateriaalia löytyy täältä nettisivuiltamme valtava määrä – siitä vaan soittamaan 🙂

Kaustisen festivaaleillla OAS järjestää kaikille avoimia pelimanniklinikoita, joissa tutustutaan OAS-ohjelmistoon ja soitetaan mm. lauantain keikan kappaleita. OAS-klinikat ovat vapaamuotoisia, rentoja tilaisuuksia, joissa pääpaino on yhdessä soittamisessa ja ilonpidossa musiikin parissa, eli juuri siinä mistä koko toiminnassa on kyse!

Kaikille avoimet OAS-pelimanniklinikat Kaustisen festivaaleilla:
ke 13.7. klo 15.30-17 Wiljami
to 14.7. klo 16.30-18 Maunon makasiini
pe 15.7. klo 15.30-17 Maunon makasiini

Pelimanniklinikoilla soitetaan mm. lauantain keikkasetin kappaleita. Esimerkiksi näistä voit aloittaa tutustumisen jo etukäteen jos haluat:

Comments are closed.

Post Navigation