Maaritin terveiset

Hei OAS-pelimannit,
Meillä on ahkera toimintakausi takana: viime talven projektit olivat suuria ja sykähyttäviä. Tulevalla kaudella ryhdytään treenaamaan materiaalia levyä varten. Levytyshommiin toivomme pääsevämme joskus vuoden päästä. Tämän talven tapaamisia hahmottelimme alustavasti näin:
Lokakuu
14.-16.10 kurssi Oulussa, Tulindberg viikon yhteydessä. Mahdollisesti esiintyminen. Oulussa pidetään myös yhdistyksen vuosikokous.
Joulukuu
Tapamme kansanmusiikkiliiton Oriveden kurssilla.
Helmikuu
Mahdollisesti harjoitukset Iisalmessa, Iisalmen talvipäivien yhteydessä, 3.-5.2.2017
Toukokuu
5.-7.5. Kurssi Oulussa. Komppiryhmä saa tällä kurssilla erityistä huomiota.
Etelä-Suomeen toivomme vielä saavamme ainakin yhden tapaamisen. Mietitään aikaa ja paikkaa. Jos joukostamme löytyy innokkaita organisaattoreita, ottakaa yhteyttä Anttiin tai Maarittiin.
Keikkoja teemme ainakin Kaustisella kesällä. Tavoittelemme keikkaa myös Viljandin festareille, neuvotteluja ei ole tosin vielä aloitettu. Palataan tähänkin myöhemmin.
Paikallisesta OAS toiminnasta olisi mukavaa kuulla OASin Facebook-sivuilla: hoksauttakaapa tapahtumista. Seuraavan kerran pärähtää Oulun taiteiden yössä, kun oululaiset iskevät Kauppahallin tienoilla klo 19.30. Pistäkää kalentereihinne myös Kulttuurirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahaston keikka ke 2.11.2016 klo 17.30, Radisson Blun Siltasali-kabinetti (Oulun torinrannassa). Rahoittivat melko mukavalla tavalla meidän toimintaa ja nyt pyytävät vielä keikallekin. Mukavaa sakkia.
Näillä lähdetään liikkeelle. Hauskaa syksyn alkua!
Maarit (Saarenkunnas)
Puheenjohtaja